Saturday, 4 June 2016

Calon Bebas Jadikan Pertandingan Kuala Kangsar 4 Penjuru - Siapa Individu Tersebut?
PERTANDINGAN 4 PENJURU DI KUALA KANGSAR?

Penamaan calon bagi P067 Kuala Kangsar dijangka akan menyaksikan seorang calon bebas bertanding bagi menentang 3 lagi calon yang telah diumumkan sebelum ini. Calon bebas yang masih enggan mendedahkan identitinya dikhabarkan menyatakan bahawa esok merupakan hari penentuannya samada akan terus dalam politik atau bersara.

Menurut sumber menerusi cakap cakap di sekitar pekan Kuala Kangsar, calon bebas itu mahu mengajar 3 calon lain erti politik sebenar kerana berasakan mereka tidak memahami politik Perak selama ini dan hanya beliau yang lebih arif mengenai hal tersebut.

Beliau dijangaka akan mengemukakan borang pencalonannya esok bersama beberapa penyokongnya yang masih 'Taat Setia' kepadanya yang merupakan antara veteran politik Perak.

Esok Kuala Kangsar akan menyaksikan pertembungan 3 penjuru antara Barisan Nasional, PAS dan PAN yang menaruh harapan untuk memenangi kerusi P067.

Siapa calon bebas tersebut? Esok segalanya akan terjawap di Pusat Penamaan calon P067 Kuala Kangsar.

Barisan Nasional mempunyai peluang besar untuk mengekalkan kerusi tersebut tampil dengan calon terbaik BN, Datin Mastura Yazid yang juga merupakan Balu Allahyarham dato Khair-ill yang terkorban dalam nahas helikopter di Sarawak.