Thursday, 28 July 2016

Hidangan Tengahari Hanya RM5 - Pengusaha Restoran Bumiputera Buktikan Mampu Jana Keuntungan


PENGUSAHA RESTORAN MAMPU SEDIA HIDANGAN PADA KADAR RENDAH, SIAPA SANGKA MENU SERENDAH RM5 UNTUK SEORANG?Anda mahu menikmati menu tengahari dan mencari tempat yang sesuai dengan selera dan harga yang berpatutan? Anda mahu membayar makanan serendah RM5 untuk makan tengahari? Siapa kata anda tidak boleh menikmati makanan tengahari pada harga tersebut?

Dalam rungutan orang ramai berkaitan harga makanan di restoran yang meningkat sejak akhir akhir ini siapa sangka ada restoran yang berani menghidangkan makanan tengahari bermula dari serendah RM5 sehidang.Terletak di Station 18 Pengkalan Perak, Nan ST18 menawarkan menu yang bersesuaian dengan selera rakyat Malaysia pada kadar yang mengejutkan. Dengan menu yang bertukar setiap hari Nan ST18 memberi kepuasan kepada pelanggan dengan kepelbagaian lauk yang menepati kehendak pelanggan. Beroperasi dari jam 11 pagi hingga 11 malam, Nan ST18 menyediakan hidangan tengahari dan diikuti dengan menu barat dan menu kebanggaan dan menjadi 'trademark' Nan ST18 iaitu Char Kue Teow. 

Diusahakan dengan ahli keluarga, Restoran Nan ST18 beroperasi setiap hari kecuali Ahad dan penyediaan makanan sentiasa di jaga kualiti agar menepati citarasa pelanggan di samping menerima maklum balas bagi meningkatkan lagi kualiti serta mutu perkhidmatan. Orang ramai yang mahu mencuba menu yang tersedia boleh membuat panggilan ke nombor yang disediakan. Tempahan juga boleh dirundingkan.

Nombor  yang boleh dihubungi untuk menikmati hidangan di Nan ST18 - 013 4543355