Monday, 28 November 2016

MESRA TERIMA KUCUPAN - WAN AZIZAH 'RELA' ATAU 'SUKA'?

Dua keping foto Presiden PKR Wan Azizah telah menerima kejutan istimewa apabila beliau di cium oleh peserta BERSIH 5. Foto tersebut jelas menunjukkan pelaku itu seorang lelaki yang tidak diketahui identiti serta bangsa.

Dipercayai lelaki tersebut berbuat demikian kerana 'obses' dengan Wan Azizah dan begitu teruja apabila berkesempatan bertemu dengan isteri Anwar Ibrahim yang masih meringkuk dalam penjara kerana kesalahan meliwat bekas pembantunya.

Dalam satu lagi foto kelihatan seperti Nurul Izzah turut berada di lokasi sama apabila Wan Azizah menerima kucupan mesra dari individu yang dikatakan berbangsa cina. Namun beliau seolah merestui perbuatan tersebut atas dasar kebebasan sepertimana dilaungkan dalam kempen BERSIH sebelum ini.

Apakah tindakan individu tersebut direstui Anwar Ibrahim? Jika inilah kebebasan yang diimpikan BERSIH maka tidak hairan andai pembangkang berjaya menguasai Putrajaya, perkahwinan sesama jenis pun akan diluluskan mereka atas nama kebebasan manusia.

Foto ini secara tidak sedar mencemar imej Wan Azizah yang selama ini digambarkan sebagai seorang yang Setia kepada suaminya walaupun didapati bersalah kerana meliwat. Apa yang berlaku dalam foto tersebut jelas sekali menunjukkan pembangkang sanggup menggadai apa sahaja asalkan matlamat dan nafsu mereka tercapai.

No comments:

Post a Comment